top of page

Onze werking

We gaan zorgvuldig te werk om onze klanten te ontzorgen van A tot Z

Engineering

Crea Construct beschikt over een gespecialiseerd ingenieursteam, met jaren expertise. Aan de hand van de huidige normering, wetgeving en technische evoluties wordt een ontwerp op maat van ieder project opgemaakt.

Bij de uitwerking van alle plannen wordt rekening gehouden met budget, vooropgestelde deadlines en indeling van het gebouw. Onze teams gaan steeds op zoek naar de meest efficiënte, overzichtelijke en kwalitatieve oplossing. Met behulp van een duidelijk 3D ontwerp worden klanten geïnformeerd van A tot Z.

Kantoorfoto's Crea Construct - AquaSecurity (9).webp
Kantoorfoto's Crea Construct - AquaSecurity (10).webp

Projectleiding

Onze in-house projectleiders spelen een cruciale rol bij het beheer en de uitvoering van projecten. Door hun diepgaande kennis van brandbeveiligingssystemen en sprinklertechnologieën kunnen ze effectieve oplossingen ontwikkelen die voldoen aan de specifieke behoeften van een organisatie.

Ze werken nauw samen met verschillende belanghebbenden, zoals ontwerpers, ingenieurs en aannemers, om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het project soepel verlopen. Crea Construct zorgt voor één expert per project, die  een vast aanspreekpunt vormt en zorgt voor een vlekkeloze begeleiding.

Magazijn

Crea Construct beschikt over uitgebreide magazijnruimtes. Hier worden niet enkel producten opgeslagen, maar ook bewerkt door ervaren operatoren. Op die manier kunnen we snelheid, flexibiliteit en producten op maat garanderen.

Onze goed georganiseerde magazijnruimtes zijn ontworpen met het oog op efficiëntie. Met een slimme indeling en geoptimaliseerde opslagsystemen kunnen we snelle toegang tot producten garanderen. Dit betekent dat we in staat zijn om bestellingen snel en nauwkeurig te verwerken, waardoor deadlines gerespecteerd kunnen worden.

Crea Construct_Algemeen-5.webp
Foto's pompzalen Crea Construct (32).webp

Uitvoering

Kiezen voor ervaren en gecertificeerde monteurs is van cruciaal belang bij sprinklerprojecten. Onze professionals beschikken over de nodige expertise, kennis en certificeringen om hoogwaardige installaties uit te voeren. Met hun vakkundige aanpak kunt u erop vertrouwen dat uw sprinklersysteem optimaal functioneert en voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen.

 

Bovendien kunnen we, dankzij ons partnership met AquaSecurity, onderhoud en service aanbieden. Op die manier blijft uw sprinklerinstallatie te allen tijde optimaal functioneren. Neem vandaag nog contact met ons op om uw sprinklerproject in goede handen te leggen en gemoedsrust te krijgen op vlak van brandbeveiliging.

Meestergasten

Onze meestergasten zijn doorgewinterde professionals met een diepgaande expertise in brandveiligheid en sprinklerinstallaties. Ze zijn niet alleen goed opgeleid, maar ze hebben ook jarenlange ervaring in het vak. Dit betekent dat ze de fijne kneepjes kennen en weten hoe ze uw project tot een succes kunnen maken. Ze zorgen ervoor dat elk aspect van uw project nauwkeurig wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om het ontwerpen, installeren of onderhouden van sprinklerinstallaties, u kunt erop vertrouwen dat wij het werk goed doen.

bottom of page