top of page

Onze diensten

Schuimblussystemen

Bij Crea Construct bieden we effectieve schuimblussing aan voor hoge risico's, vooral voor brandbare vloeistoffen. De diversiteit binnen onze schuimblussystemen is groot en we zorgen ervoor dat we de juiste oplossing vinden voor uw specifieke behoeften.

Schuimsystemen Crea Construct (4).webp

Diverse schuimsoorten & mengprincipes

We maken onderscheid tussen verschillende schuimsoorten, zoals high expansion, medium expansion en low expansion foam. De keuze voor het juiste schuim hangt af van het te beveiligen product, de manier van aanbrengen en de toepasbaarheid binnen uw installatie. We houden ook rekening met steeds veranderende regelgeving en de groeiende vraag naar fluorvrije schuimen.

Crea Construct biedt schuimsystemen aan waarbij het schuimconcentraat volledig wordt gemengd op basis van waterflow of waterdruk. Dit omvat onder andere bladdertanks, FireDos schuimpompen en zelfaanzuigende mengers. Voor grotere schuimsystemen kunnen we werken met een schuimpomp en een schuimtoevoerleiding onder druk, waarbij mechanische of elektronische bijmenging mogelijk is.

Betrouwbare bijmenging en keuring

Een cruciale factor in schuimblussystemen is het juiste percentage bijmenging en de controle daarvan. We zorgen voor een correcte bijmenging en laten deze keuren door gecertificeerde organismen. Indien nodig, voeren we live schuimtests uit die zorgvuldig worden voorbereid om de impact op planning en milieu te minimaliseren.

Heeft u een hoge risico situatie die om schuimblussing vraagt? Neem vandaag nog contact met één van onze experts. Crea Construct staat voor u klaar om uw gebouwen en processen te beschermen met hoogwaardige en professionele schuimblussystemen.

Crea Construct_Algemeen-30.webp
bottom of page