top of page

Over ons

Uw project is onze prioriteit

Crea Construct_Algemeen-36.webp

Ons verhaal

Crea Construct werd opgericht in 1999 en ontstond uit de samensmelting van twee aparte activiteiten: opbouwen van pompzalen en sanitaire werken. De vier bedrijfsleiders hielden vanaf de eerste dag een duidelijke strategie aan: door middel van een goede communicatie en organisatie, werd er gestreefd naar zoveel mogelijk efficiëntie in de uitvoering van (het mechanisch deel van) sprinklerinstallaties. Zo groeide Crea Construct de voorbije 20 jaar uit tot een toonaangevend montagebedrijf, dat met doorgedreven prefabricatie en optimalisatie ook de lastigste projecten binnen een strakke deadline tot een goed einde wist te brengen. Dit zowel in België, Nederland als Luxemburg.

 

De sterktes bleven al die jaren dezelfde: communicatie, organisatie, efficiëntie, flexibiliteit en klantgerichtheid. Doorheen de jaren werd heel wat ervaring opgebouwd in specifieke sectoren zoals (petro)chemie en oil&gas. In deze sectoren kunnen intussen heel wat klantenreferenties voorgelegd worden, voornamelijk in de havens van Antwerpen en Rotterdam. Kwaliteit van uitvoering en veiligheid staan hier voorop. Twee waarden waar binnen Crea Construct dagelijks aan gewerkt wordt. Gedurende deze periode werd steeds meer interne kennis opgebouwd, waardoor de droom groeide om, naast montage, ook de rest van een project in handen te kunnen nemen. Anno 2023 wordt deze droom werkelijkheid.

 

Crea Construct zette in 2023 de volgende stap in haar ontwikkeling. Door het aanwerven van de juiste personen en dankzij diverse investeringen, heeft Crea Construct nu alle kennis en kunde in huis om volledige en complexe projecten van A tot Z uit te voeren. Daarnaast brengt de nieuwe structuur meer mogelijkheden tot innovatie en standaardisatie binnen de uitvoering van projecten met zich mee. Dankzij het samenbrengen van de jarenlange efficiënte, organisatorische aanpak van Crea Construct en de technische kennis van diverse experts is Crea Construct de ideale partner voor de beveiliging van uw (special risk) project.

Relaties

Dankzij goede en langdurige partnerships, is Crea Construct in staat om totaaloplossingen aan te bieden.

Ervaring

Crea Construct werd opgericht in 1999. Klanten kunnen dus rekenen op tientallen jaren ervaring wanneer ze hun project in onze handen leggen.

Referenties

Doorheen de jaren brachten we tal van projecten tot een goed einde. Onze resultaten zorgen voor meer dan voldoende referenties om ons te profileren.

Meet the Team

Ontdek het team achter Crea Construct.

bottom of page