top of page

Onze diensten

Monitorsystemen

In situaties waar een sprinkler- of deluge installatie niet praktisch is, bieden monitoren een uitstekende oplossing. Een monitor is een waterkanon dat handmatig of elektrisch kan worden gericht op een brandhaard. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van water of schuim voor blussing.

20220425-Cegelec-HES-211.JPG

Veelzijdige elektrische aansturing

Bij Crea Construct bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor de elektrische aansturing van monitoren. Dit kan op afstand gebeuren, bijvoorbeeld vanuit een controlekamer, of via een afstandsbediening. Zowel de horizontale als verticale beweging van de monitor kan worden gecontroleerd, en zelfs de vorm van de waterstraal kan worden aangepast.

 

Op verzoek kunnen monitoren ook een automatisch (oscillerend) bluspatroon doorlopen of automatisch een specifieke positie innemen, afhankelijk van de oorsprong van de brand.

Flexibele plaatsingsopties

Monitoren kunnen op verschillende locaties worden geplaatst, zoals op de grond, een bundwall of piperack. Ook kunnen ze worden verhoogd en geïnstalleerd op een aparte monitortoren. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat we de monitor perfect kunnen afstemmen op uw specifieke situatie.

We hebben uitgebreide ervaring in het ontwerp, de implementatie en het grondig testen van monitorsystemen, inclusief de monitortorens. U kunt erop vertrouwen dat uw brandbeveiliging bij ons in goede handen is.

20190711_113510 (1).webp
bottom of page