top of page

Onze diensten

Ontwerp & advies

Bent u bezig met een bouwproject (nieuwbouw, uitbreiding, renovatie...) waarbij een vaste blusinstallatie moet worden geïnstalleerd? Wilt u een bestaand systeem aansluiten op een nieuwe blusinstallatie? En is uw bestaande installatie nog conform de nieuwste regelgeving? Onze experts staan voor u klaar!

Kantoorfoto's Crea Construct - AquaSecurity (8).webp

Brandbeveiliging op maat

Bij Crea Construct denken we graag met u mee vanaf het eerste contact. Samen bespreken we welke (bouwkundige) aanpassingen een essentieel voordeel kunnen opleveren voor de brandbeveiliging van uw project. We zorgen ervoor dat de blusinstallatie voldoet aan alle geldende regelgevingen (NFPA, FM, EN12845, CEA ...) en werken samen met u aan het meest geschikte concept. Voordenken is tenslotte beter dan nadenken.

Nauwkeurige engineering
 

Onze engineers zijn verantwoordelijk voor de gedetailleerde uitwerking van de blusinstallatie. Van de pompzaal, collectoren en voedingsleidingen tot aan de sprinklerinstallatie - alles wordt nauwkeurig uitgetekend in zowel 2D als 3D. Indien gewenst, voeren we een gedetailleerde BIM-coördinatie uit om ervoor te zorgen dat het ontwerp perfect op punt staat. Gedurende het hele proces heeft de engineer regelmatig contact met de projectleider om een vlotte realisatie van het project te garanderen. Het resultaat is een gedetailleerd uitvoeringsplan en een nauwkeurig hydraulisch dossier, dat ter goedkeuring aan een gecertificeerd keuringsorganisme wordt voorgelegd.

Foto's pompzalen Crea Construct (1).webp

Waarom kiezen voor Crea Construct?

Bij Crea Construct hebben we ruime ervaring in het ontwerpen en installeren van vaste blusinstallaties voor diverse bouwprojecten. Onze toegewijde experts zorgen ervoor dat uw brandbeveiliging op maat wordt afgestemd op uw behoeften en dat deze voldoet aan alle wettelijke eisen. We streven naar de hoogste kwaliteit en veiligheid in elk project dat we uitvoeren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor professioneel advies en een vrijblijvende offerte voor uw brandbeveiligingsproject. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan een veiligere omgeving voor uw gebouw en werknemers.

bottom of page