top of page

Onze diensten

Sprinklerinstallatie

Opslaghallen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, productiehallen... Voor elk type gebouw bieden we een geschikte brandbeveiligingsoplossing die we samen met u uitwerken. Bij Crea Construct zorgen we voor maatwerk en houden we rekening met uw specifieke behoeften en wensen.

IMG_3566.webp

Uitgebreide sprinklerinstallatie

Onze standaard sprinklerinstallatie omvat een watervoorraad, een pompinstallatie en een sprinklernetwerk met "gesloten" sprinklerkoppen die bij een specifieke temperatuur geactiveerd worden. Deze robuuste opzet zorgt voor snelle detectie en effectieve brandbestrijding.

Vorstgevaar in uw gebouw? Geen zorgen. Onze experts beoordelen de situatie en bieden de beste oplossing, zoals droge alarmkleppen, glycol-systemen of tracing, om uw sprinklerinstallatie optimaal te beschermen tegen de kou.

Kwaliteit & normering

Bij Crea Construct voldoen al onze materialen aan zowel algemene eisen volgens de regelgeving als aan uw specifieke wensen. We hechten veel waarde aan kwaliteit en zorgen ervoor dat het leidingwerk wordt geprefabriceerd om de montagetijd op de werf te minimaliseren. Onze geleverde en geïnstalleerde leidingen voldoen aan de normeringen EN10217-1 (gelaste vlambuis), EN10216-1 (naadloze buis) of EN10255 (dikwandige buis). We gebruiken standaard een RAL3000 poedercoating, hot dip galvanisatie of een combinatie van beide afwerkingen. Als u andere kleuropties wenst, kunnen we hieraan voldoen.

210915_Profit_Tessenderlo_804.webp
1687964893258.webp

Neem contact op voor een brandveilige oplossing

Heeft u een gebouw dat brandbeveiliging vereist? Neem vandaag nog contact met ons op voor een sprinklerinstallatie op maat. Crea Construct staat voor u klaar om uw eigendommen en medewerkers te beschermen met hoogwaardige en betrouwbare brandbeveiliging. 

bottom of page