top of page

Onze diensten

Deluge systemen

Voor de beveiliging van speciale risico's, zoals het koelen van opslagtanks of procesinstallaties, is de deluge installatie een veelgebruikt principe. Hierbij plaatsen we een droog leidingnet met open sproeikoppen (nozzels) die allemaal gelijktijdig geactiveerd worden door een delugeklep. Deze delugeklep kan worden geactiveerd op basis van detectie (elektrisch), pilootsprinklers (pneumatisch) of handmatig, zowel ter plaatse als op afstand via een elektrisch signaal.

Deluge foto - Crea Construct (1).webp

Efficiëntie en hydraulische balans

Bij Crea Construct hebben onze engineers uitgebreide ervaring in het ontwerpen van deluge installaties en vinden ze de juiste hydraulische balans binnen één systeem of tussen meerdere systemen. We streven naar de meest efficiënte installatie om de pompcapaciteit en watervoorraad optimaal te benutten.

Bij deluge installaties proberen we zoveel mogelijk leidingwerk te prefabriceren om de montage ter plaatse soepel te laten verlopen. Onze ervaren en goed opgeleide monteurs voeren de montage uit volgens alle veiligheidsvoorschriften.

Waarom Crea Construct?

Crea Construct staat bekend om zijn expertise in brandbeveiliging en biedt efficiënte oplossingen voor speciale risico's. Onze deluge installaties zijn van topkwaliteit en worden afgestemd op uw unieke behoeften. We streven naar de hoogste veiligheidsnormen en klanttevredenheid in elk project dat we uitvoeren. Daarbovenop hebben we uitgebreide ervaring in het live testen van onze deluge installaties. Indien de keurende instantie opmerkingen zou hebben, worden deze zo snel mogelijk opgelost.

Heeft u specifieke risico's die om een deluge installatie vragen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt ontwerp.

Deluge foto - Crea Construct (7).webp
bottom of page